Prodaja, ugradnja i servis Carrier Transcold rashladnih uređaja

Pon-pet: 08:00 - 16:00

24h dežurna služba

Kvaliteta zajamčena

Garancija na sve proizvode

Nazovite: +385 (0)1 2043 647

Posavska ulica 9, Rugvica, 10370

O nama

Naša priča

Ovlašteni Carrier Transcold partneri

Haramustek d.o.o. je privatno poduzeće u 100% vlasništvu obitelji Haramustek. Poduzeće je osnovano 1993. godine s ciljem održavanja rashladnih uređaja u transportnom hlađenju. Od 1995. do 2003.godine, osim servisiranja i ugradnje, poduzeće se bavi i prodajom uređaja Carrier Transicold na području Hrvatske.

Specijalizirani smo za sve vrste uređaja za transportno hlađenje. Kako je klijent centar našeg poslovanja, naš servis je na raspolaganju 24 sata dnevno i opremljen je svim potrebnim alatima i rezervnim dijelovima koji jamče minimalno čekanje na popravak i najbrži mogući povratak rashladnog uređaja u funkciju. Upravo zbog naše fleksibilnosti, kvalitete i pouzdanosti stekli smo povjerenje i reputaciju i izvan granica Hrvatske. Danas slovimo za najkvalitetniji servis rashladnih uređaja na području Hrvatske. Svi zaposlenici našeg poduzeća posjeduju znanja i vještine za kvalitetno održavanje i montažu rashladnih uređaja. Naša tvrtka je posvećena stalnom usavršavanju zaposlenih koji redovito pohađaju tečajeve poslovne i tehničke prirode.

Kako je naše poduzeće od samih početaka poslovanja vezano za rashladne uređaje Carrier Transicold, u travnju 2005. godine postali smo i ovlašteni distributer za Hrvatsku.

Zbog širenja poslovanja i želje preuzimanja vodstva u prodaji transportnih rashladnih uređaja na području Hrvatske, naš servisni centar od 1. svibnja 2010. posluje na novoj adresi: Posavska ulica 9, 10370 Rugvica

Podrška 24 sata dnevno

Kako nam je klijent na prvom mjestu i okosnica poslovanja, naš servis je na raspolaganju 24 sata i opremljen je svim potrebnim alatima i rezervnim dijelovima koji jamče minimalno čekanje na popravak i najbrži mogući povratak rashladnog uređaja u funkciju.

091 505 4654

Radno vrijeme

Pon - pet: 08:00 -16:00

Dežurna služba: 24/7

Preko 25 godina istustva

Haramustek d.o.o. poduzeće osnovano je 1993. godine s ciljem održavanja rashladnih uređaja u transportnom hlađenju. Od 1995. do 2003., osim servisa i ugradnje, poduzeće se bavi i prodajom uređaja Carrier Transicold na području Hrvatske.

Certifikati
Povijest tvrtke

Haramustek d.o.o. je ovlašteni distributer rashladnih uređaja Carrier Transicold na području Hrvatske. Djelatnost poduzeća je prodaja, ugradnja i servisiranje rashladnih uređaja Carrier Transicold na transportnim vozilima (od malih do velikih transportnih vozila).

Konstantan rast

Zbog širenja poslovanja i želje preuzimanja vodstva u prodaji transportnih rashladnih uređaja na području Hrvatske, naš servisni centar od 1. svibnja 2010. posluje na novoj adresi: Posavska ulica 9, 10370 Rugvica.

Budite redovno informirani

Pretplatite se na našu newsletter listu i budite na vrijeme informirani o našim novitetima.